ویزا سوئیس

  سوئیس جزء یکی از کشورهای اروپایی می باشد که در حوزه شنگن واقع شده و برای ورود به خاک این کشور ملزم به دریافت ویزای شنگن قبل از سفر هستید.

این کشور به دلیل طبیعت بی نظیر و بکر، کشوری آرام و اقتصادی پیشرفت یافته به یکی از اولین کشورهای دنیا برای زندگی تبدیل شده است. همچنین جاذبه های سوئیس باعث شده سالانه تعداد زیادی گردشگر از اقصی نقاط جهان عازم این کشور شوند . اگر شما هم قصد سفر به کشور سوئیس از طریق تور سوئیس را دارید با یاسمین سیر همراه باشید تا اطلاعاتی در رابطه با ویزای توریستی سوئیس خدمت شما ارائه دهیم.

ویزای توریستی سوئیس 

این نوع از ویزا فقط در صورتی صادر میشود که قصد سفر شما بازدید از این کشور و یا دیدار با اقوام و آشنایان باشد . اگر شما قصد کار و تحصیل در سوئیس دارید باید اقدام به گرفتن ویزای کار و ویزای تحصیلی بکنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی سوئیس :

  • پاسپورت متقاضی
  • دو قطعه عکس ( مربوط به 6 ماه اخیر - با پس زمینه سیاه و سفید )
  • اصل شناسنامه به همراه ترجمه رسمی
  • نامه تمکن مالی و پرینت گردش حساب 3 ماهه بانکی
  • رزرو بلیط پرواز و واچر هتل
  • اسناد کاری و تحصیلی مانند گواهی اشتغال به کار ، گواهی اشتغال به تحصیل ، جواز کسب و ...
  • سند ملکی
  • فیش حقوقی و یا مدارک بازنشستگی
  • ارائه دعوت نامه معتبر ( در صورت وجود)
  • رضایت نامه والدین برای متقاضی زیر 18 سال

این نکته را هم فراموش نکنید که کلیه این مدارک باید به زبان انگلیسی توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شده باشند .