خرید تور مسافرتی و رزرو هتل از آژانس مسافرتی یاسمین سیرآسیا

ویزا فرانسه

ویزای توریستی فرانسه در صورتی که دلیل سفرتان به این کشور دیدار از بستگان و یا سفرهای تفریحی باشد صادر میشود . اگر شما قصد تحصیل و یا کار در کشور فرانسه را دارید این نوع ویزا مناسب شما نمی باشد و باید برای ویزای تحصیلی و ویزای کاری اقدام کنید . اعتبار ویزای توریستی فرانسه با توجه به قصد شما از سفر به این کشور و تصمیم سفارت تعیین می گردد. پس از صادر شدن ویزای فرانسه برای شخص شما ، برچسب ویزا در پاسپورت شما چسبانده میشود که این برچسب شامل اطلاعاتی مانند تاریخ اعتبار و تعداد دفعاتی که میتوانید توسط آن سفر کنید می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه 

مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه باید به زبان انگلیسی توسط دارالترجمه رسمی ترجمه گردد . مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه نیازی به گرفتن تاییدیه از سوی دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد .

لیست مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه  :

  1. فرم درخواست ویزای فرانسه
  2. اصل و ترجمه شناسنامه 
  3. اصل پاسپورت فعلی و کلیه پاسپورت های پیشین
  4. دو قطعه عکس 3.5*4.5 با زمینه سفید
  5. ارائه بیمه مسافرتی
  6. گردش حساب و تمکن مالی 
  7. نامه اشتغال به کار یا جواز کسب یا آگهی تاسیس شرکت یا فیش حقوقی
  8. گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان
  9. واچر هتل 
  10. رزرو بلیط رفت و برگشت به فرانسه
  11. ارائه مدارک بازنشستگی(حکم بازنشستگی)
  12. ارائه اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی
  13. ارائه اصل دعوت نامه ( در صورت وجود )
  14. ارائه ضمانت نامه بانکی