ویزا ایتالیا

 ویزای ایتالیا جزء محبوب ترین ویزاهای شنگن در بین مردم کشور ما می باشد. با یاسمین سیر همراه شوید تا اطلاعاتی کلی در رابطه با ویزای توریستی ایتالیا در اختیار شما قرار دهیم.

کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی یاسمین سیر با سالها سابقه در زمینه اخذ ویزای ایتالیا با نازلترین قیمت و کوتاه ترین زمان ممکن آماده اطلاع رسانی به شما عزیزان می باشند.

ویزا ایتالیا

 ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا در صورتی صادر میشود که شما قصد سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با  بستگان را دارید.اگر قصد تحصیل و یا کار را در این کشور دارید این نوع ویزا مناسب شما نیست و باید برای ویزای کار و ویزای تحصیلی ایتالیا اقدام کنید . 

اعتبار ویزا با توجه به تصمیم و قصد شما از سفر و همچنین صلاحدید سفارت ایتالیا تعیین میشود. بعد از صدور ویزای ایتالیا برچسب ویزا در پاسپورت شما چسبانده می شود. که این برچسب اطلاعاتی مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که میتوانید به ایتالیا سفر کنید را نشان میدهد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای ایتالیا :

  1. شناسنامه
  2. پاسپورت ( اعتبار پاسپورت باید حداقل 6 ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.)
  3. دو قطعه عکس رنگی ( سایز عکس باید 4*3 باشد و کمتر از 3 ماه پیش گرفته شده باشد و با ظاهر فعلی متقاضی باید همخوانی داشته باشد .)
  4. اسناد مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
  • برای کارمندان بخش دولتی : ترجمه رسمی آخرین حکم کارگزینی
  • برای کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا ایتالیایی
  • برای صاحبان شرکت های خصوصی : ترجمۀ روزنامه رسمی شرک/ت به همراه رزومۀ شرکت به زبان انگلیسی .
  • برای دانشجویان و اعضای هیئت عملی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
  • برای مشاغل آزاد : ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
  • گردش مالی 
  • سند ملکی
  • بلیط هواپیما و واچر هتل 
  • بیمه مسافرتی